Welke vloer te kiezen?

Een andere ondergrond laten plaatsen, welke keuzes zijn aanwezig en wat is de juiste vloer in uw geval? 

Indien uw vloer niet meer aan uw verlangen voldoet, onder andere wanneer er beschadigingen waarneembaar zijn, of hij eist te veel onderhoud, dan denkt u waarschijnlijk aan een andere vloer. Maar welke opties zijn er voor een andere vloer? En voor welke mogelijkheid zal ik kiezen? De uitkomst op uw kwestie proberen wij u via dit artikel aan te reiken.

Om u te helpen achter de oplossing op uw kwestie te komen schetsen we eerst de baten en mogelijke toepassingen van de 3 verschillende vloeren.
Zonder twijfel wilt u als ondernemer niet dat uw gebouw voor lange tijd onbruikbaar is omdat een vloer gelegd moet worden en uit moet harden.

Een industrievloer bestaat uit polyurethaancement en is zeer vlug aangelegd. Als deze vloer geplaatst wordt kunt u bijna altijd diezelfde dag nog de vloer compleet belasten en is hij vochtwerend. Een industrievloer is geschikt voor elke plaats waarin veel vochtigheid is of wanneer de vloer fors belast wordt. Industrievloeren zijn bestand tegen enorme temperaturen; van -40 tot een grootse +120 graden Celsius. Deze vloeren zijn eenvoudig schoon te maken en kunnen met antislip keus verkregen worden.

Gietvloeren worden geproduceerd van epoxy of polyurethaanhars. Deze vloeren zijn bestendig en slijtvast. Een gietvloer gaat een leven lang mee. Doordat gietvloeren volledig naadloos zijn, zijn ze erg hygiënisch en vlot  te onderhouden. Gietvloeren zijn ontzettend bekwaam voor vertrekken als zuilengang, cleanrooms, pakhuizen, parkeergarages en werkruimtes. Deze vloeren zijn ook te krijgen in verscheidene versieringen.

Bedrijfsvloeren komen het beste tot hun recht in de zwaarst gestreste situaties. Deze vloeren zijn sterk genoeg tegen de zwaarste chemicaliën en zijn antistatisch. Net als industrievloeren zijn bedrijfsvloeren te gebruiken in de meest uiterste temperaturen. Ook deze vloeren kunt u aanschaffen in antislip. Bedrijfsvloeren zijn te bevestigen op zo goed als iedere ondergrond. Mocht de vloer toch te zwaar belast worden is onderhoud of herstelling eenvoudig, rap en niet prijzig.

Hier staat overigens nog meer  informatie over gietvloeren, bedrijfsvloeren en/of industrievloeren.

Geef een reactie