Vragen over inboedelopslag

Self-Storage is een jonge branche in Nederland en daarmee voor sommigen onbekend. Kom meer te weten over Self-Storage met de antwoorden op deze 4 vragen.

1. Waarom zou ik inboedelopslag huren?

Er zijn verschillende redenen om (een deel van) uw inboedel op te slaan. Heeft u bijvoorbeeld uw huis verkocht, maar nog geen nieuw huis? Dan gaat u waarschijnlijk kleiner wonen tot u een nieuw huis hebt gevonden.

U kunt ook ruimte nodig hebben voor  hobby en vakantie spullen, tuinmeubelen, zolder-opruiming, studentenkamers, of een tijdelijk verblijf in het buitenland. Maak ruimte. Het huren van een opslagruimte biedt uitkomst in vele verschillende situaties.

2. Is dat niet duur?

Juist niet. Met een keuze uit 30 verschillende maten huurt u exact de ruimte die u nodig hebt. Maak efficiënt gebruik van de hoogte en u zult zien: u hebt minder ruimte nodig dan u denkt. U huurt al opslagruimte vanaf €10,- per maand.

Als u het vergelijkt met de kosten van verhuizing naar een grotere woning en de hogere huur of hypotheek die dit met zich meebrengt is opslagruimte huren zeer betaalbaar en waarschijnlijk uit financieel oogpunt een slimmere beslissing dan verhuizen. Dus, geen zolderruimte? Geen probleem!

3. Welke verdere voordelen heeft Self-Storage?

Weet u niet exact hoeveel ruimte u nodig hebt? U wordt geadviseerd welke ruimte past bij uw opslagruimte behoefte. Daarnaast is er 24-uurs camera toezicht, ruime openingstijden, een goede bereikbaarheid, gratis gebruik van de aanhangwagen, veel keuze uit verpakkingsmaterialen en  aantrekkelijk tarieven. Kom gerust langs en laat u informeren over de uitgebreide mogelijkheden. Huurders van Self-Storage profiteren dan ook van de uitgebreide services die Self-Storage hen biedt.

4. Maar dan zit ik zeker langdurig aan de huur vast?

Alles behalve. Self-Storage is een jonge branche die inspeelt op het drukke en dynamische hedendaagse bestaan. Er wordt dan ook niet gewerkt met langetermijn contracten, maar met een opzegtermijn van slechts 2 weken. Huur ruimte zolang of kort als u het zelf nodig hebt. Zo simpel is het.

En dus…

Er zijn genoeg redenen waarom het huren van opslagruimte een ideale oplossing is voor uw ruimtegebrek. Huur nu tijdelijke zelfs extra voordelige ruimte. Wanneer u nu reserveert huurt u de eerste maand gratis.

 

Geef een reactie