Nieuwe Wii U precies op tijd voor kerst

Als je al bezig bent met Sinterklaas en kerst en je weet nog niet wat je voor cadeautje moet gaan komen, dan weet je het nu wel. Nintendo maakte vandaag bekend wanneer de Nieuwe Wii, de Wii U, in de winkels licht. De nieuwe Wii u zal vanaf 30 november 2012 in de schappen te vinden zijn. De Wii is te kopen in twee bundels, namelijk het Basic-pakket en een Premium Pakket. Het Basic pakket bestaat uit een Wii u van 8 GB, een Wii U GamePad en kabels. Bij het Premium zit een 32 GB Wii U, een sensorbar, een oplaadstation en een houder voor de Wii U GamePad + Wii U standaard en de nodige kabels.

Europese prijzen zijn nog niet bekend gemaakt. De Amerikaanse prijzen zijn wel bekend gemaakt. De goedkope versie kost omgerekend 300 Euro en het duurdere pakket gaat zo rond de 350 euro kosten. Voor de Europese markt staat er ook nog een Zombi U bundel op de planning.

Nintendo maakte ook een overzicht van de games die bij de lancering verkrijgbaar zijn. Vanaf de lancering zijn onder andere New Super Mario Bros, Nintendo Land, Rayman legends, ZombiU, FIFA 13, Mass effect 3, Call of Duty; Black Ops 2. Een aantal downloadbare spellen die voor de console beschikbaar komen zijn Toki Tori 2, Trine 2; Directors Cut en Nano Assaut Neo.

Geef een reactie