Lastige klus? Uitbesteden is makkelijker en beter!

Kent u dat? De kleine klusjes in huis blijven altijd liggen. Ook al bent u nog zo handig. Bij uw eigen huis komt u er nauwelijks aan toe. Klussen blijven zo jarenlang liggen. Moet u bijvoorbeeld nog even een boekenplank ophangen of een loszittend gordijn repareren? U blijft het maar uitstellen. Wat is hier tegen te doen?

Maak een planning

Simpele klussen zoals hierboven beschreven zijn niet rendabel om uit te besteden. Vanwege uw drukke baan en nevenactiviteiten komt u er echter toch niet aan toe. Maak een lijst van de klussen die nog gedaan moeten worden in uw woning. Breng volgorde in de lijst aan op basis van prioriteit. Vervolgens plant u voor de komende weken een vaste avond waarop u de lijst klus voor klus afwerkt. Zo zult u zien dat er schot in de zaak komt. En wie vind het nou niet leuk om to-do’s af te werken?

De lastigere klussen

Heeft u een aanbouw op de planning of een badkamerrenovatie in het vooruitzicht? Dit zijn klussen die niet zomaar even in een avondje te plannen en af te ronden zijn. Voor sommige klussen doet u er goed aan om te kijken naar een klusser die dit voor u kan doen. Zet de hoeveelheid tijd en moeite af tegen de waarde van de investering en kijk of het voor u beter is om deze klussen uit te besteden. Een ervaren klusser werkt vaak sneller en efficiënter. Zo zit u ook minder lang in de rotzooi thuis. Hierdoor blijft de sfeer thuis beter en kunt u zich focussen op uw eigen werk.

Op zoek naar een klusjesman?

Bent u voor een grotere klus op zoek naar een professionele klusser? Kijk eens rond in uw eigen netwerk. Plaats een oproep op het internet of  via social media. Ook kunt u uw klus plaatsen op daarvoor bestemde websites. Binnen een mum van tijd heeft u de geschikte klusjesman gevonden!