Kamerscherm Woonkamer

Ben je op zoek naar een kamerscherm voor je woonkamer? Wij hebben tientallen verschillende soorten kamerschermen in ons assortiment zitten. Je kunt helemaal zelf bepalen welk formaat de wand moet hebben en wat voor bedrukking erop moet zitten.

Voor elk interieur

Elke woonkamer is weer anders, sommige woonkamers bevatten veel felle kleuren, andere woonkamers zijn ingetogen. Voor elke woonkamer is er wel een passende scheidingswand te vinden. Natuurlijk is niet alleen het interieur bij iedereen anders, ook de grootte van de woonkamer verschilt. Wij hebben hier goed over nagedacht en hebben verschillende formaten kamerschermen beschikbaar voor je.

Opbouw kamerscherm

Hoe zit een wand precies in elkaar? De wanden zijn opgebouwd uit een aantal panelen. Deze panelen zijn 180 centimeter hoog. Dit is overigens een ideale hoogte, want boven de panelen kan het licht gewoon doorkomen. Je sluit een ruimte dus niet helemaal af als je gebruik maakt van een scheidingswand. De panelen zijn met elkaar verbonden door middel van sterke scharnieren. Deze constructie kent twee grote voordelen. Het eerste voordeel is de flexibiliteit. Je kunt het kamerscherm eenvoudig opzetten, maar ook eenvoudig opbergen. Als je de wand niet altijd in gebruik wilt hebben dan is dit een ideale constructie want je hebt hem zo weer opgeborgen. Een ander groot voordeel zijn de verschillende formaten. Elke wand bestaat uit minimaal drie tot maximaal vijf panelen. Zo zijn er kleinere scheidingswanden van 120 centimeter breed voor kleine woonkamers, maar ook grotere wanden van maximaal 200 centimeter breed voor de grotere livings.

Bekijk ons assortiment

Nu weet je hoe ideaal een kamerscherm voor je woonkamer eigenlijk wel niet is. Flexibel en in verschillende formaten verkrijgbaar. Je kunt je woonkamer op deze manier eenvoudig opdelen in een woon/werk ruimte of woon/speel ruimte. Het belangrijkste punt is misschien wel de stijl. Welke opdruk met het kamerscherm hebben? Bekijk de verschillende scheidingswanden die wij aanbieden om een passende te vinden. Als je van felle kleuren houdt, dan is de wand Kamerscherm Kleuren een goede keus. Wil je een leuke opdruk die te maken heeft met dieren? Ook dan ben je bij ons aan het goede adres. Je kunt kiezen uit onder andere leeuwen, olifanten en vlinders. Daarnaast is er voor de bloemenliefhebbers ook genoeg keus. Kies voor een scherm met prachtige madelieven, orchideeën of rozen. Wij wensen je veel succes bij het uitkiezen van een passende scheidingswand voor je woonkamer. Heb je eenmaal een keus gemaakt, bestel de wand dan eenvoudig online. Na je bestelling zal deze zo snel mogelijk thuis bij je afgeleverd worden.