Een luxe massagebad in uw tuin of badkamer

In Rijen (Noord-Brabant) staat de fabriek van Silverspas, waar specialisten de nieuwste massagebaden ontwikkelen en bouwen. Silverspas is ontstaan uit en samenwerking tussen technicus en massagebaden specialist Jim Arjuna en wereldwijd succesvol ondernemer Maikel Lambregts. Sinds 2011 worden in Rijen krachtige massagebaden ontwikkeld en gebouwd met innovatieve klimaatkamerbouw. Jim Arjuna is dan al jarenlang bezig geweest met de technische aspecten van jacuzzi’s en massagebaden en heeft de revolutionaire klimaatkamerbouw uitgevonden en verder ontwikkeld.

Massagebad versus jacuzzi

Iedere jacuzzi combineert heerlijk warm water met waterstralen, maar de massagebaden van Silverspas voegt daar nog zeer krachtige massagestralen aan toe, welke ervaring vergelijkbaar is met een echte professionele massage. Zowel lichamelijk als geestelijk heeft dit een geweldig effect op het lichaam. Massage zorgt onder meer voor een betere doorbloeding van het lichaam wat erg belangrijk is voor de gezondheid van de mens.

Energiezuinig door innovatieve klimaatkamerbouw

Naast de krachtige waterstralen zorgt een massagebad van Silverspas voor een lager energieverbruik dan de standaard jacuzzi’s. De volledige restwarmte van de pompen wordt volledig hergebruikt om het water te verwarmen. De hele bouw van het bad is erop gericht om 100% van de wamte die is opgewekt door de pompen, binnen te houden in de kamer. Dit wordt de klimaatkamerbouw genoemd. Deze innovatieve techniek zorgt voor een prettige watertemperatuur en een laag energieverbruik.

Krachtige massagekracht

Klimaatkamer-massagebaden leveren optimale massagekracht. De pompen voor de massagekracht kunnen door de open klimaatkamer optimaal worden geplaatst ten opzichte van de zitjes. Doordat de klimaatkamer warm is kan er twee keer zoveel massagedruk worden verkregen voor de turbomassage. Elk model massagebad is verkrijgbaar in drie verschillende sterktes. In het bad zelf kan de massagekracht nog worden geregeld met 6 verschillende standen. Het bad is voor ieder persoon geschikt; voor personen die alleen ontspanning zoeken, maar ook voor personen die last hebben van rugklachten bieden massagebaden een uitkomst. Met de maximale massagekracht is een zwaar schootkussen nodig om comfortabel op uw zitje te kunnen blijven zitten.

Silverspas massagebaden

Silverspas bedenkt, produceert en levert klimaatkamer-massagebaden. Er wordt direct aan de eindgebruiker geleverd. Er wordt dus niet gewerkt met dure dealernetwerken, wat veel kosten bespaart. Met deze besparing wordt de innovatieve klimaatkamerbouw mogelijk gemaakt. Ervaar ook de kracht van waterstralen en ontspan na een drukke werkdag in een massagebad van Silverspas. In de showroom in Rijen bestaat de mogelijkheid één van de revolutionare massagebaden uit te proberen met een proefzit. De medewerkers van Silverspas zullen aan de hand van uw wensen samen met u bekijken welk bad het beste bij u past. Kortom: krachtige massagestralen op basis van innovatieve klimaatkamerbouw is de kracht van Silverspas

2 gedachten over “Een luxe massagebad in uw tuin of badkamer”

  1. Hi!

    Ik woon zelf sinds een tijdje op mezelf en wil al langere tijd een lekker luxe bad aanschaffen maar ik wist niet of ik nou een massagebad of een jacuzzi wilde en wist ook niet zo goed hoe ik ze het beste met elkaar kon vergelijken. Maar na het lezen van deze blog heb ik mijn keuze kunnen maken! Hele leuke blog met goede informatie over de verschillen van een massagebad en een jacuzzi! Dit heeft mijn keuze veel makkelijker gemaakt!

Geef een reactie