Badkamerdesign van Sani-bouw

Bij het ontwerpen van een badkamer of het gebruik van vloer- of wandtegels als aanvulling en verrijking van het interieur komt best veel kijken. Men dient kennis te hebben van de materialen en daarmee ook van de oplossingen die de badkamer ontwerpen of tegelindelingen op andere manieren mogelijk maakt. Dit zelfde geldt voor het interieur van bijvoorbeeld een woonruimte of keuken. Indien men hier graag gebruik wil maken van tegels op de vloer of de wand en tegelijkertijd een tegeldecor wil toevoegen is het vaak lastig om in te schatten op welke wijze dit het beste kan worden gerealiseerd.

badkamer

Licht speelt met het interieur
Daarnaast spelen bij het maken van badkamer ontwerpen meer dan een indeling en kleuren voor de betegeling of het stucwerk. Licht is ook een erg belangrijk element waar men gebruik van kan maken om het badkamer interieur te verrijken. Mooi warm licht op de juiste plaatsen en in de juiste sterkte doen enorm veel voor de ruimte. Bij het binnengaan ervaart men gelijk de sfeer en de liefde voor detail als er sprake is van een uitgedacht lichtplan omdat het onmiddellijk aanspreekt en als prettig wordt ervaren. Het kan een verschil maken tussen een kil gevoel of een overweldigende beleving door de uitstraling van het licht.

Een totaalpakket van idee tot tevreden oplevering
Voor het visualiseren van het mogelijke eindresultaat van de 3D badkamer ontwerpen van Sani-bouw wordt software gebruikt die zelfs een 360° view kan genereren. U kunt vanuit alle richtingen rondkijken in het ontwerp en zich visualiseren of het volledig naar uw smaak is, het naar u mening past in de ruimte en wat u eventueel nog veranderd zou willen hebben. De meer dan 25 jaar badkamerervaring wordt zichtbaar in onze ontwerpservice die ook nog eens gratis is. Onze webshop bevat meer dan voldoende artikelen om de badkamer of toilet eventueel verder gestalte te geven en voor de daadwerkelijke renovatie kunt u een vrijblijvend een offerte opvragen bij één van de bijna 100 aangesloten klus- of installatiebedrijven.

Voor meer badkamervoorbeelden klikt u naar onze badkamershowroom.