4 situaties waarin het huren van opslagruimte uitkomst biedt

Het huren van tijdelijke opslagruimte is in opkomst in Nederland. Ook al hebben mensen soms een garage, kelder of zolder thuis, veel Nederlanders kiezen er voor om extra ruimte te huren voor de spullen.

Vraagt u zich af ook het huren van extra opslagruimte ook voor u nut heeft? Bekijk dan de volgende vier voorbeelden en wellicht kom je enkele herkenbare situaties tegen.

Verhuizen

Als je gaat verhuizen van de ene plek naar de andere heb je waarschijnlijk stapels dozen en tig meubelen verspreid staan over de woning. Het tijdelijk opslaan van deze spullen helpen je het verhuizen gemakkelijker maken. Vaak sluit de verkoop en aankoop van een huis niet goed op elkaar haan. Je hebt je huis al verkocht maar kunt pas over een maand in je nieuwe huis. Wat doe je in de tussentijd met je spullen? Juist, een opslagruimte kan hier uitkomst bieden.

Verre reis of expat

Ga je een lange vakantiereis maken? Ga je als expat een tijdje naar het buitenland? Indien je een huurwoning hebt kun je overwegen de huur op te zeggen. Waarom zou je immers een huis aanhouden als er enkel je spullen in staan. Als je de huur van de woning vergelijkt met de huur van een opslagruimte kun je hiermee veel geld besparen.

Je vakantie & decoratie spullen

Ook dol op skien? Zomers weer lekker naar de camping? Dat is allemaal leuk, maar de overige 340 dagen staan je tent en skispullen ergens thuis in weg. De kertballen zullen in de zomermaanden ook weinig worden gebruikt. Waarom zou je deze ruimte niet vrijmaken voor spullen die je wel vaak nodig hebt?

Alle overige situaties

Dit zijn slechts 3 voorbeelden van situaties waarin een Self-Storage unit je voordelen biedt. Self-Storage kan je helpen in vele situaties wanneer je thuis ruimte wilt vrijmaken. Je hoeft niet in een huis te wonen tjokvol met spullen. Een huis is om in te leven, niet om vol te stoppen met spullen.

Of je nu gaat verhuizen, tijdelijk naar het buitenland vertrekt of de seizoensspullen uit de weg wilt hebben, tijdelijke opslagruimte huren vormt op een oplossing voor al deze problemen. Maak ruimte in hoekjes die volgestapeld staan met dozen. Wellicht kun je er wel een leuke zithoek van maken!

Kun je wel wat tijdelijke opslagruimte gebruiken? Kom naar Boxes4Rent in Emmen en huur vandaag nog uw opslagruimte.

Geef een reactie